Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Humbeek Plage zorgt voor vakantieparadijs ten voordele van het goede doel

www.hln.be - 31 juli
Humbeek Plage staat alweer voor de deur. Op zaterdag 3 en zondag 4 augustus wordt de Westvaartdijk langs het kanaal voor de negende keer omgetoverd tot een exotisch vakantieparadijs met tonnen zand, een beachbar met zomerse cocktails en zwoele muziek.

Goede Doelen:
Op zaterdag 3 en zondag 4 augustus wordt de Westvaartdijk langs het kanaal in Grimbergen voor de negende keer omgetoverd tot het exotische vakantieparadijs ‘Humbeek Plage’. Die twee dagen geniet je er op het gelegenheidsstrand van zomerse cocktails en zwoele beats. Zoals altijd schenkt de organisatie het merendeel van de opbrengst aan een goed doel. Dit jaar koos men voor vzw Sjaloom Construct.

Cookie policy