Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: medewerker verkoop en prospectie bij vzw Den Diepen Boomgaard

www.diepenboomgaard.be - 31 maart

Als sociale werkplaats in de vorm van een bioboerderij streven wij ernaar dat voedsel op een duurzame, eerlijke en kwaliteitsvolle manier geproduceerd en verdeeld wordt. Seizoensgebonden, verantwoord, kwalitatief, sociaal, korte keten, prijsbewust, gevarieerd, ecologisch en biologisch zijn daarbij kernbegrippen. 

Goede Doelen:
Vzw Den Diepen Boomgaard biedt tewerkstellingskansen, begeleiding en opleiding aan medewerkers die (tijdelijk) moeilijk op de reguliere arbeidsmarkt terechtkunnen. Op dit moment is de organisatie op zoek naar een medewerker verkoop en prospectie. In die functie voer je gericht prospectiecampagnes voor de verschillende diensten van Den Diepen Boomgaard en contacteer je potentiële klanten. Iets voor jou? Dan kan je nog solliciteren tot 20 april 2022.

Cookie policy