Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op GoedeDoelen.be: vzw p l a y g r o u n d s

www.goededoelen.be - 30 november
p l a y g r o u n d s is een ‘oefenruimte’, gelegen in een landelijke omgeving, waar lichaam en geest, mens en natuur, individu en gemeenschap, artistieke en niet-artistieke activiteiten, kunstenaars en families elkaar kunnen ontmoeten en in beweging zetten.

Goede Doelen:
p l a y g r o u n d s is een zogenaamde ‘oefenruimte’, gelegen in een landelijke omgeving, waar kunstenaars en families elkaar ontmoeten en in beweging zetten. De organisatie biedt de kunstenaars de mogelijkheid om onder meer concerten, workshops, voorstellingen en yogalessen te organiseren. Dit in ruil voor de rust waarvan ze in de tuin en boomgaard van p l a y g r o u n d s kunnen genieten.

Cookie policy