Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Digital Belgium Skills Fund 2022

dt.bosa.be - 30 augustus
Digitale vaardigheden zijn essentieel voor de jobs van de toekomst. Een boodschap die niet nieuw is,  maar door de coronacrisis net nog extra dimensie krijgt. Het gaat namelijk niet louter over jobs, maar over het functioneren in een nieuwe maatschappij met een sterke focus op het digitale. Het is daarom van cruciaal belang dat we onze jongeren optimaal voorbereiden door hen de nodige digital skills aan te leren, zodat ze vlot hun weg vinden in deze digitale maatschappij.

Goede Doelen:
Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker, zowel in jobs als in het leven daarbuiten. Daarom lanceert Digital Belgium Skills Fund (DBSF) opnieuw een oproep voor innovatieve projecten. Dit keer ligt de focus op projecten rond ‘digital excellence’, die een grote maatschappelijke meerwaarde creëren. De subsidie hangt af van het project en de nodige voorbereiding daarvoor. Je kan je dossier voor deze oproep nog indienen tot 29 oktober 2021.

Cookie policy