Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Opleiding (start 15/10): werken met groepen

socius.be - 30 augustus

Wie inzichten heeft verworven in de cursus introductie ‘werken met groepen’ of in de online cursus ‘leren over groepsdynamica’, voelt misschien de vingers jeuken om met het geleerde aan de slag te gaan. Wie al jaren ervaring heeft in het begeleiden van groepen en teams, voelt misschien de drive om sterker te worden in die rol.

Goede Doelen:
Kom je in het kader van je organisatie geregeld voor groepen te staan? Als groepsbegeleider is het belangrijk om doelgericht in te grijpen op groepsprocessen. Kan je lezen wat er gebeurt in je groep? Weet je welke aanpak het meeste bijdraagt aan je doel? In deze driedaagse opleiding (15 oktober, 23 oktober en 6 november) leer je je communicatie aanscherpen en bewuster omgaan met je begeleidersstijl.

Cookie policy