Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stageplek: ICT medewerker-lesgever Steunpunt Tewerkstelling

www.11.be - 30 juli

Steunpunt Tewerkstelling VZW begeleidt werkzoekenden bij hun (her)integratie op de arbeidsmarkt.  STW baat o.m. een ICT-servicecenter uit en heeft zich gespecialiseerd in jobcoaching en arbeidsbemiddeling. Met de combinatie van beide willen we werkzoekenden met een passie voor ICT een ideale ops

Goede Doelen:
Vzw Steunpunt Tewerkstelling begeleidt werkzoekenden bij hun (her)integratie op de arbeidsmarkt. De organisatie baat onder meer een ICT-servicecenter uit en is op zoek naar een stagiair met een hart voor ICT. Onder deskundige begeleiding ga je samen met twee andere medewerkers aan de slag. Ideaal om werkervaring op te doen en je kansen op de arbeidsmarkt te laten groeien.

Cookie policy