Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Opleiding (8/09): samenwerken met aandacht voor jezelf en je collega’s (na corona)

impulsvorming.be - 29 juli

Impuls streeft naar een samenleving waarin gelijkwaardigheid, samenhorigheid en samenleven mét erkenning van verschillen basiswaarden zijn. Wij geloven dat de manier van communiceren een sleutelelement is voor een duurzame verbinding tussen mensen en groepen. 

Goede Doelen:
Het bizarre verloop van de voorbije maanden had niemand zien aankomen. Bovendien ging jij er wellicht anders mee om dan sommige van je collega’s. Misschien zat jouw werksituatie zelfs helemaal anders in elkaar dan voor collega’s die normaal gezien ongeveer hetzelfde takenpakket met jou delen. In deze cursus krijg je tijd en ruimte om ervaringen, emoties en inzichten te delen. Je krijgt ook kaders waarbinnen je deze kan plaatsen om zo meer inzicht te krijgen in jouw situatie en die van anderen.

Cookie policy