Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: ‘amai!’ (UGent)

onderzoektips.ugent.be - 29 juni

De oproep richt zich op twee types van projectvoorstellen:

- projectvoorstellen die door middel van artificiële intelligentie (AI) een oplossing uitwerken voor één van de ideeën of ideeënclusters ingediend op de amai! website. Voor het uitwerken van deze oplossing dienen de projectvoorstellen een citizenscience-aanpak te hanteren;

- projectvoorstellen die de ongelijkheid door de introductie van AI-oplossingen tegengaan door middel van e-inclusieactiviteiten. Deze projectvoorstellen moeten betrekking hebben op de ongelijkheid die dreigt te ontstaan door AI-oplossingen voor één van de ideeën of ideeënclusters ingediend op de amai! website.

Goede Doelen:
Het project amai! wil burgers betrekken bij de ontwikkeling van artificiële intelligentie. En dit door burgers, domeinexperten en AI-experten samen te brengen rond actuele thema’s: klimaat & milieu, mobiliteit, gezondheid en werk. In een nieuwe projectoproep richt amai! zich tot consortia die een AI-project opzetten binnen één van de voorgelegde categorieën. Je kan je projectvoorstel nog indienen tot 18 september 2022 om kans te maken op financiële steun van 75.000 euro.

Cookie policy