Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ontwikkelingseducatie - oproep mondiale uitdagingen 2016

www.vlaanderen.be - 29 juni

We lanceren de oproep in het kader van de reglementering “ontwikkelingseducatie” onder de naam “oproep mondiale uitdagingen”.  Deze benaming sluit aan bij de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen waarbinnen de oproep kadert.  Vlaanderen wil actief bijdragen tot het bereiken van de SDG’s.
Beschikbaar budget :  1 miljoen euro.

Goede Doelen:
In het kader van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen wil Vlaanderen actief bijdragen tot het bereiken van de SDG's. De oproep is gericht naar projecten die ervoor zorgen dat diverse spelers in de Vlaamse maatschappij een actieve bijdrage leveren aan een mondiale duurzame en rechtvaardige samenleving. Financiële steun tot 60.000 euro. Dien je dossier in vóór 26 augustus 2016.

Cookie policy