Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Studiedag voor wie actief betrokken is bij bestuur of beleid van vzw

escala.be - 29 januari

De duizenden vzw's die actief zijn op het vlak van sociaal-cultureel werk, sport en ontspanning, zorg en gezondheid, ... betekenen een enorme verrijking voor onze samenleving. Met hart en ziel zetten deze vzw's, sommigen met personeelsleden, sommigen enkel met vrijwilligers, zich in voor hun missie.

Goede Doelen:
Met deze studiedag biedt Escala in samenwerking met het VSDC en CURIA enkele boeiende sessies aan voor al wie betrokken is bij het beleid van de kleine en grotere vzw's zoals bestuurders en directie, alsook de actieve vrijwilligers in kleinere vzw's. Dankzij de verschillende modules waaruit je vrij kan kiezen, stelt Escala nuttige kennis en ervaring ter beschikking, zowel voor de startende als de meer ervaren bestuurder.

Cookie policy