Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: coördinator Coopkracht

cooperatiefvlaanderen.be - 28 oktober

Coopkracht is op zoek naar een coördinator voor haar dagelijkse werking. Iemand die onze passie deelt om sterke relaties te creëren met alle bedrijven en mensen binnen de coöperatieve sector. Om coöperatief ondernemen te blijven steunen, sterken en te stuwen.  

Goede Doelen:
Coopkracht is een netwerk van coöperaties in Vlaanderen dat zich toelegt op drie doelstellingen: kennis delen en ontwikkelen, beleidsbeïnvloeding en sensibilisering. Momenteel is de vzw op zoek naar een coördinator voor haar dagelijkse werking. In die functie ben je de gangmaker van het netwerk en bouw je de werking verder uit. Interesse? Je kan nog voor deze job solliciteren tot 9 november.

Cookie policy