Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Met de steun van de Nationale Loterij: Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC)

www.youtube.com - 28 juli
Dankzij haar spelers, is de Nationale Loterij een trouwe partner van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité. Het BOIC heeft een shop ingericht waar de Team Belgium hun officiële- en sportkledij voor de openingsceremonie en medaille uitreiking kunnen komen halen. #meerdanspelen

Goede Doelen:
Dankzij al haar spelers kan de Nationale Loterij optreden als trouwe partner van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC). Het BOIC is de sportorganisatie die het IOC vertegenwoordigt in België. De organisatie heeft onder meer een shop ingericht waar Team Belgium hun officiële uitrusting voor de openingsceremonie en medaille-uitreiking kunnen ophalen.

Cookie policy