Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

'Tweede leven'-actie: kantoormeubilair voor goede doelen

www.hu-bu.be - 28 mei

Allereerst hopen we dat u ondanks de zekere risico's van destabilisatie de COVID19-crisis op een positieve manier doormaakt. De herstart is begonnen. Reden waarom je deze e-mail met nieuwe zinvolle voorstellen ontvangt die je niet mag missen.

Goede Doelen:
GOED NIEUWS ALS JE OP ZOEK BENT NAAR KANTOORMEUBILAIR Als je op zoek bent naar kantoormeubilair in uitstekende staat voor een welverdiend "tweede leven"in uw goed doel, aarzel dan niet om de nieuwe voorstellen te ontdekken op het platform van onze partner Hu-Bu:  https://www.hu-bu.be/so/5eN35HiOb   Door “tweede leven” meubels te reserveren op dit platform: rust je je goed doel uit met kwaliteitsmeubilair tegen lage prijzen, creëer je een optimale werk plaats, draag je ​​bij aan het behoud van onze planeet dankzij een initiatief met oog op circulaire economie en duurzaamheid.

Cookie policy