Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: solidariteitsproject in het Zuiden met Edukado

edukado.be - 28 maart

Jaarlijks steunt Edukado een project van een Vlaamse 4de pijler door een constructie te “schenken” die belangrijk is voor de verderzetting van het project van die vzw. De organisatie die door Edukado wordt gekozen kan genieten van een samenwerking over één schooljaar tijdens hetwelke een groep studenten geld inzamelt. 

Goede Doelen:
Vrijwilligersorganisatie Edukado ondersteunt en begeleidt groepen studenten uit het hoger onderwijs bij het realiseren van een solidariteitsproject in het Zuiden. In een jaar tijd werkt het studententeam een bouwproject volledig uit, waarbij de focus op onderwijs ligt. Vervolgens reizen ze twee maanden naar het land in kwestie om alles uit te voeren. Elk jaar steunt Edukado ook een project van een Vlaamse 4de pijler door een constructie te ‘schenken’ die belangrijk is voor de verderzetting van het project van die vzw. Je kan daarvoor je kandidatuur nog indienen tot 10 mei 2019.

Cookie policy