Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Belgisch voetbal voert actie tegen homofobie, racisme en ongelijkheid

sporza.be - 28 februari

Komend weekend wordt het Belgische voetbal in een regenboogjasje gestoken. De voetbalbond en de Pro League organiseren een sensibiliseringscampagne tegen homofobie en andere vormen van ongelijkheid ...

Goede Doelen:
Vorig weekend ging de actie ‘Football for all’ van start. Daarbij kregen de kapiteinsbanden en cornervlaggen bij de matchen van 1A, 1B en enkele amateurvoetbalwedstrijden een regenboogmake-over. Op die manier strijden de Pro League, Voetbalbond, Voetbal Vlaanderen en ACFF tegen homofobie, racisme en andere vormen van ongelijkheid. Na speeldag 27 worden de gesigneerde cornervlaggen en aanvoerdersbanden geveild ten voordele van Kazerne Dossin en Fondation Ihsane Jarfi.

Cookie policy