Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

European Solidarity Corps: een Europees subsidieprogramma voor organisaties

www.youthinaction.be - 27 december

Werkt jouw organisatie mee aan een solidair Europa of wil je daar graag werk van maken? Dan ben je bij het European Solidarity Corps aan het juiste adres. Met het nieuwe subsidieprogramma wil Europa nog meer inzetten op vrijwilligerswerk en projecten die solidariteit promoten. Wat zijn de mogelijkheden? 

Goede Doelen:
Hebben de jongeren in jouw organisatie een idee om hun buurt, stad, provincie beter te maken? Staan ze bijvoorbeeld te springen om een evenement organiseren om de jongeren in jouw regio bij elkaar te brengen? Laat je dan niet tegenhouden om met een groep van minstens vijf jongeren een vernieuwend vrijwilligersproject met een sterke lokale impact op te zetten. Als ondersteunende organisatie kan je op extra financiële steun rekenen.

Cookie policy