Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Met de steun van de Nationale Loterij: vzw Eindelijk

www.youtube.com - 27 oktober
Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij kon vzw Eindelijk investeren in woonproject ’t Eigennest, een wooncomplex met meerdere zorgflats. In dit nieuwe complex zijn de ruime flats en studio’s helemaal aangepast aan de specifieke noden van personen met een niet-aangeboren hersenletsel. Op die manier behouden de inwoners van ‘t Eigennest hun zelfstandigheid, ook in het appartement waar ze wonen. #meerdanspelen

(Deze reportage werd opgenomen in januari 2020)

Goede Doelen:
Vzw Eindelijk biedt ondersteuning aan volwassenen (18 tot 65 jaar) met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij kon de organisatie investeren in woonproject ’t Eigennest. Dat is een wooncomplex met zorgflats en studio’s die helemaal aangepast zijn aan de specifieke noden van personen met een NAH. Op die manier behouden de bewoners hun zelfstandigheid. (Deze reportage werd opgenomen in januari 2020)

Cookie policy