Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Tourist LeMC schrijft campagnelied voor 11.11.11

www.showbizzsite.be - 27 september

Voor het eerst in de geschiedenis van 11.11.11 schreef een artiest een exclusief nummer voor de najaarscampagne. En wat voor één! Niemand minder dan Tourist LeMC maakte het nummer Ubuntu dat vandaag op radiozenders en streaming- en downloadplatformen wordt gelanceerd.

Goede Doelen:
Voor het allereerst krijgt de najaarscampagne van 11.11.11 een muzieknummer dat speciaal voor hen geschreven werd. De campagne staat in het teken van Changemakers, mensen die heel wat op het spel zetten om de wereld te verbeteren (en daar ook in slagen). Belgisch artiest Tourist LeMC draagt zijn steentje bij met het nummer ‘Ubuntu’. De inspiratie daarvoor haalde hij uit een reis naar Congo met de organisatie zelf.

Cookie policy