Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Hoe commercieel rekbaar zijn goede doelen?

marcmestdagh.be - 27 juli

Dat ledenorganisaties noodgedwongen op zoek gaan naar andere vormen van inkomsten is geen nieuws. Op de eerste plaats om de organisatie als dusdanig leefbaar te houden, ook omdat de leden daar op aansturen vanuit hun behoeften. Een betere afstemming van het aanbod op het lid, die daarmee eerder een klant dreigt te worden. 

Goede Doelen:
Dat vzw’s geregeld op zoek moeten naar verschillende vormen van inkomsten is wellicht geen nieuws. Je doet dat op de eerste plaats om je organisatie leefbaar te houden, maar ook omdat je daarmee misschien tegemoetkomt aan de behoeften van trouwe donateurs. In welke mate kan je je aanbod aanpassen aan je donateurs, zonder van hen klanten te maken? Dit artikel staat uitgebreid stil bij deze nieuwe dynamiek in de non-profitsector.

Cookie policy