Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Organiseer met Escala een vzw-studiedag voor je organisatie

escala.be - 27 juni

De duizenden vzw's die actief zijn op het vlak van zorg, onderwijs, sociaal-cultureel werk, sport, ... betekenen een enorme verrijking voor onze samenleving.

Goede Doelen:
Sommige bestuurders die actief betrokken zijn bij het beleid van vzw's hebben vanuit hun professionele activiteiten al heel wat kennis rond het reilen en zeilen van een vzw. Toch blijft ervaringsuitwisseling ook voor hen een meerwaarde. Anderen zijn enkel in hun vrije tijd actief in een vzw, wat het niet altijd evident maakt om bijvoorbeeld te beoordelen of alles correct verloopt en om eventuele oplossingen te vinden voor een stroef lopend bestuur. Bij een inhouse opleiding van Escala kies je zelf welke modules behandeld worden

Cookie policy