Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Lied ‘Kids voor Kiev’ steunt Dokters van de Wereld

www.hln.be - 27 april

Pieter Depouillon uit Dendermonde brengt binnenkort een nummer ‘Kids voor Kiev' uit via verschillende kanalen. De zanger en muzikant kwam op het idee om het nummer uit te brengen voor dokters van de wereld, en zo mee geld te helpen inzamelen om hulp te kunnen bieden aan de slachtoffers in Oekraïne. “De tekst in het lied is gebaseerd op een gedicht dat mijn mama, Huguette De Backer, nog geschreven heeft toen de kernramp in Tsjernobyl was gebeurd", zegt Pieter.

Goede Doelen:
De Dendermondse zanger en muzikant Pieter Depouillon maakte het nummer ‘Kids voor Kiev’, waarop een groep kinderen het refrein zingt. Het idee voor dit nummer kwam er omdat Pieter geld wil inzamelen om de slachtoffers in Oekraïne te steunen. De opbrengsten van de nieuwe single gaan dan ook naar Dokters van de Wereld, een organisatie die medische hulp brengt in de getroffen gebieden.

Cookie policy