Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep Plattelandsontwikkeling

lv.vlaanderen.be - 27 februari

Het Departement Landbouw en Visserij doet in het kader van het Programmeringsdocument voor Plattelandsontwikkeling een oproep voor het indienen van projectvoorstellen van operationele groepen. 

Goede Doelen:
In het kader van het Programmeringsdocument voor Plattelandsontwikkeling doet het Departement Landbouw en Visserij een oproep voor projectvoorstellen van operationele groepen. Heb jij een nieuwe oplossing voor een zo efficiënt mogelijk (her)gebruik van water of voor het niet verloren laten gaan van water? Dien je projectvoorstel in voor 31 maart 2019 en help landbouwers te wapenen tegen waterschaarste of -overlast. Financiële steun: maximum 30.000 euro.

Cookie policy