Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Professionaliseer je vrijwilligerswerking met deze opleidingen

vrijwilligerswerkwerkt.be - 26 juli
Opleidingen om vrijwilligerswerk in je organisatie te professionaliseren volgens 3 pijlers

Goesting: Het aanbieden van een hedendaagse motiverende context aansluitend op de noden van de hedendaagse vrijwilliger.

Beleid: Een duidelijke visie op de manier waarop vrijwilligerswerk wordt georganiseerd.

Leiderschap: Het durven en kunnen begeleiden van vrijwilligers om hen vanuit gedrevenheid en goesting te ondersteunen binnen hun bijdrage aan de organisatie.

Goede Doelen:
Met deze reeks opleidingen professionaliseer je het vrijwilligerswerk in je organisatie volgens drie pijlers. De pijler ‘goesting’ helpt je een motiverende context creëren aansluitend op de noden van de hedendaagse vrijwilliger. De pijler ‘beleid’ geeft je een duidelijke visie op de organisatie van je vrijwilligerswerk. En binnen de pijler ‘leiderschap’ leer je je vrijwilligers ondersteunen in hun bijdrage aan je organisatie.

Cookie policy