Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Handicap International behoedt Haïti voor nieuwe rampen

www.handicapinternational.be - 26 januari
Op 12 januari 2010 daverde de grond als nooit tevoren onder de voeten van miljoenen Haïtianen. Zes jaar later zijn de sporen nog altijd aanwezig. “De Haïtianen zijn getekend door de ramp. We hebben hen noodhulp geboden en verleggen nu steeds meer de focus naar langetermijnprojecten, waaronder de voorbereiding op nieuwe rampen”, legt Nathalie Derrien uit, directrice van Handicap International in Haïti.

Goede Doelen:
Zes jaar na de verwoestende aardbeving in Haïti, blijft Handicap International ter plaatse werken aan langetermijnprojecten. De voorbereiding op nieuwe natuurrampen en het opleiden van lokale revalidatietechnici zijn daar voorbeelden van. Daarnaast zet de organisatie de slachtofferbegeleiding onverminderd verder.

Cookie policy