Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: subsidies voor leesbevordering

www.vfl.be - 25 maart
Wat? Initiatieven die werken rond leesbevordering willen mensen aanzetten om de stap te zetten naar lezen of hen laten kennismaken met boeken die ze nog niet kennen. Dat doen ze door lezers te motiveren en door ervoor te zorgen da

Goede Doelen:
Het Vlaams Fonds voor de Letteren wil meer mensen aanzetten om te lezen of om kennis te maken met nieuwe boeken. Er is nood aan duurzaamheid, uitwisseling en inbreng van externe expertise om lezers te kunnen motiveren om plezier te vinden in het lezen, meer inzicht te krijgen in verhalen en diepere of mooiere leeservaringen op te doen. Je kan je voorstellen voor projecten die vanaf juli 2019 lopen indienen tot 15 april 2019. Financiële steun tot 20.000 euro.

Cookie policy