Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Meer dan 20 goede doelen krijgen voor 500.000 euro aan gratis ziekenhuismateriaal 

www.bouwenwonen.net - 25 februari

Van ziekenhuisbedden over rolstoelen en koelkasten tot verbanden toe. De vólledige inboedel van het voormalige AZ Sint-Maarten in Mechelen gaat weldra...

Goede Doelen:
De patiënten van het vroegere AZ Sint-Maarten ziekenhuis in Mechelen verhuisden in oktober naar een nieuwe campus. Omdat het ziekenhuis nieuw materiaal aankocht, vallen er op de oude site heel wat waardevolle spullen te recycleren. Van ziekenhuisbedden en rolstoelen, tot koelkasten en verbanden. De inboedel ter waarde van ruim 500.000 euro wordt geschonken aan een nieuw ziekenhuis in Roemenië, vzw Ziekenhuis Zonder Grenzen en tientallen Belgische scholen, verenigingen voor andersvaliden en jeugdverenigingen.

Cookie policy