Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Toolbox Vrijwilligers Werven

www.vlaanderenvrijwilligt.be - 24 maart
Als vrijwilligersorganisatie heb je nooit genoeg vrijwilligers. De zoektocht naar vrijwilligers is een structureel gebeuren: je zet best geen wervingsactie op poten als het al vijf voor twaalf is. In de ideale wereld werk je met wervingsplannen. Ontdek hoe!

Goede Doelen:
Vrijwilligers kan je nooit genoeg hebben. Om ze tot bij jouw organisatie te krijgen, zet je in het beste geval een wervingsplan op, als onderdeel van je vrijwilligersbeleid. Maar hoe begin je daaraan? Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk ondersteunt je daarin met een gratis digitale toolbox. De tips en voorbeelden in de toolbox helpen je nadenken over alle mogelijkheden, zodat je snel aan de slag kan.

Cookie policy