Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Koning Boudewijnstichting stelt middelen ter beschikking voor dak- en thuislozenorganisaties

www.kbs-frb.be - 24 maart

Na aandachtig geluisterd te hebben naar de behoeftes op het terrein heeft de Koning Boudewijnstichting beslist om, via een verkorte en lichte procedure, zo snel mogelijk middelen ter beschikking te stellen van armoede en dak- en thuislozen organisaties. 

Goede Doelen:
Via een verkorte en lichte procedure stelt de Koning Boudewijnstichting zo snel mogelijk middelen ter beschikking van armoedeorganisaties en dak- en thuislozenorganisaties. Dit om het kwetsbare doelpubliek waarmee ze werken (dat zwaar getroffen wordt door de COVID-19 crisis) verder te helpen. Organisaties kunnen via een flexibele selectieprocedure een forfaitaire steun aanvragen van max. 10.000 euro.

Cookie policy