Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep Europees Solidariteitskorps: vrijwilligerswerk 2020

www.vleva.eu - 24 januari

Het Europees Solidariteitskorps heeft tot doel solidariteit in de Europese samenleving te bevorderen door jongeren en organisaties te betrekken bij toegankelijke en hoogwaardige solidariteitsactiviteiten. 

Goede Doelen:
In het kader van het Europees Solidariteitskorps (ESK) lanceert de Europese Unie een oproep voor vrijwilligersprojecten. Meer bepaald richt de oproep zich naar onbezoldigde solidariteitsactiviteiten van maximaal 12 maanden lang, die zich over verschillende domeinen uitstrekken: bescherming van leefmilieu, mitigatie van de klimaatverandering, sociale inclusie, … Je kan je dossier op verschillende momenten indienen (in februari, april en oktober).   

Cookie policy