Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

In 11 stappen naar fondsenwervende teksten die werken

www.thefundraiser.nl - 24 januari
Bijleren in je pauze? Luister dan naar de podcast van Fundraising is Beautiful. Jeff Brooks en Steven Screen delen elf korte tips met je over sterke fondswervende teksten. Zelfs zonder enige ervaring kun je succesvol zijn.

Goede Doelen:
Twee fondsenwervingsexperten bundelden hun kennis over fondsenwervende teksten in een interessante podcast. Daarin krijg je 11 tips te horen die je, ook als beginner, naar een effectieve tekst leiden. In het artikel kan je de tips al kort overlopen. Daarin komt ‘duidelijkheid’ bijvoorbeeld meermaals terug. Zo helpt het om in je tekst meteen duidelijk te maken dat het om fondsenwerving gaat én om – zonder rond de pot te draaien – om geld te vragen.  

Cookie policy