Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op GoedeDoelen.be: vzw Pad Power

www.goededoelen.be - 23 november
Pad Power wil het hygiënisch welzijn van vrouwen tijdens hun menstruatie bevorderen, zodat zij actief kunnen blijven meedraaien en onverminderd kansen hebben op werk en educatie.

Goede Doelen:
Voor de meeste schoolmeisjes en vrouwen in Gambia zijn maandverbanden onbetaalbaar. Bovendien zijn ze vaak niet beschikbaar in het diepe binnenland. Daardoor zijn meisjes genoodzaakt thuis te blijven tijdens hun menstruatie en kunnen vrouwen niet uit werken. Pad Power wil het hygiënisch welzijn van vrouwen tijdens hun menstruatie bevorderen, zodat zij actief kunnen blijven meedraaien en onverminderd kansen hebben op werk en educatie. Hiertoe zet Pad Power in op het promoten van wasbaar maandverband, en maakt het ook de lokale productie ervan mogelijk.

Cookie policy