Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Barbara Deloof werkt voor goed doel Memsaada

nl.metrotime.be - 23 oktober
«Onze organisatie heet vzw Memsaada, een samentrekking van ME (medisch) en MSAADA (Swahili voor hulp). Wij verzamelen medisch materiaal bij Belgische ziekenhuizen en dokters, en schenken dat aan geselecteerde Congolese hospitalen»

Goede Doelen:
Vzw Memsaada verzamelt medisch materiaal bij Belgische ziekenhuizen en dokters en schenkt dat aan geselecteerde Congolese hospitalen. Zij kunnen dan op hun beurt een betere en goedkopere gezondheidszorg aanbieden aan de sterk verarmde Congolese bevolking. Barbara zet fondsenwervingsacties op poten en zorgt als chauffeur voor het vervoer van alle materiaal naar het magazijn van Memsaada of de zeecontainer in Antwerpen.

Cookie policy