Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Week van de rechten van de vrouw 2022

www.brussel.be - 22 november

De Stad Brussel organiseert al jaren de Week van de rechten van de vrouw rond de symbolische datum van 8 maart (Internationale Dag van de Vrouwenrechten). Gedurende een week zijn er allerlei activiteiten (lezingen, ludieke workshops, tentoonstellingen, theaterstukken,...) met thema's in verband met de ongelijkheden tussen mannen en vrouwen en de rechten van de vrouw. 

Goede Doelen:
De Stad Brussel lanceert een projectoproep voor activiteiten tijdens de Week van de rechten van de vrouw 2022. Dat initiatief wordt al jaren georganiseerd rond de symbolische datum van 8 maart (Internationale Dag van de Vrouwenrechten). Voor de editie van 2022 zet de cel Gelijke Kansen volgend thema centraal: de hindernissen en vooroordelen rond het moederschap. Wil jij met een activiteit deel uitmaken van de programmatie? Dien je voorstel dan in tot en met 15 december 2021. De kosten voor de voorbereidingen en uitvoering van je activiteit kan je laten dekken met een subsidie van de Stad.

Cookie policy