Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op GoedeDoelen.be: vzw makerlabo

www.goededoelen.be - 22 oktober

Leerlingen van het secundair onderwijs met behulp van digitale maaktechnieken en computationeeldenken op een laagdrempelige manier succeservaringen laten beleven binnen en buiten de lessen zodat de leermotivatie verhoogt en zij hogere ambities durven koesteren voor hun verdere (studie)loopbaan

Goede Doelen:
Makerlabo laat leerlingen van het secundair onderwijs aan de hand van digitale maaktechnieken en computationeel denken op een laagdrempelige manier succeservaringen beleven. Dit zowel binnen als buiten de lessen. De organisatie wil op deze manier de leermotivatie van de leerlingen verhogen en ervoor zorgen dat ze ambities durven koesteren voor hun verdere (studie)loopbaan.

Cookie policy