Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Anaïs Noël werkt voor Basket Foyer Molenbeek

nl.metrotime.be - 22 januari
Basket Foyer Molenbeek is een basketbalclub waar meisjes met alle mogelijke achtergronden instappen in een innovatief empowerment-traject: de meisjes besturen hun club zelf.

Goede Doelen:
In sportclub Basket Foyer Molenbeek stappen meisjes van alle mogelijke achtergronden in een innovatief empowerment-traject. De meisjes besturen hun basketbalclub zelf. Ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor de visie van de organisatie, maar nemen ook bestuursbeslissingen en staan op het terrein. Anaïs stond op haar 11 jaar mee aan de wieg van de club: “Ik heb niet alleen leren basketballen, maar heb aan zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen gewonnen en ik ben veel opener en communicatiever geworden.”

Cookie policy