Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep Vlaamse Gebarentaal 2019 focust op het dove verenigingsleven

cjsm.be - 21 december

Vlaams minister van Cultuur, Jeugd, Media en Brussel, Sven Gatz, stelt ook in 2019 subsidies ter beschikking voor projecten die de positie van Vlaamse Gebarentaal in de samenleving verstevigen.

Goede Doelen:
Vlaams minister van Cultuur, Jeugd, Media en Brussel, Sven Gatz, stelt ook in 2019 subsidies ter beschikking voor projecten die de positie van Vlaamse Gebarentaal in de samenleving verstevigen. De projectoproep focust dit jaar op het dove verenigingsleven. Meer bepaald komen projecten in aanmerking die kinderen, jongeren of volwassenen de weg wijzen richting het dove verenigingsleven en een gebarentalige omgeving. Je kan je dossier nog indienen tot 1 februari 2019.

Cookie policy