Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

11.11.11 kijkt nu al terug op succesvolle campagne

www.11.be - 21 november

Onze campagne 2018 is nog niet helemaal achter de rug, maar we kijken toch al terug op een succesvolle editie. Vooreerst werd onze boodschap over migratie meermaals gehoord en verspreid. 

Goede Doelen:
De campagne van 2018 is nog niet helemaal achter de rug, maar toch kijkt 11.11.11 al terug op een succesvolle editie. Op dit ogenblik, en op basis van een steekproef die de organisatie hield bij de groepen en lokale comités, komt opnieuw het bedrag van 5,5 miljoen euro in zicht. Dat is minstens een evenaring van het bedrag dat ze vorig jaar ophaalden. Er werden alvast meer lokale acties geregistreerd dan vorig jaar. Toen ging het om 568 geregistreerde acties. Dit jaar waren dat er ruim meer dan 600.

Cookie policy