Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gratis online nieuwsbrieven uitsturen met Mailchimp

digitaleversnelling.be - 20 mei
E-mails zijn nog steeds een goede manier om contact te houden met uw klanten. Goedkoop wanneer u de mailings zelf maakt. Gratis wanneer u de juiste tool kiest. In uw mailbox belanden ongetwijfeld regelmatig nieuwsbrieven ‘Powered

Goede Doelen:
Voor jouw organisatie behoren nieuwsbrieven tot je basiscommunicatie. Met Mailchimp verstuur je deze gratis naar de mensen in je database. Met minder dan 2.000 inschrijvingen op je nieuwsbrief en niet meer dan 12.000 verstuurde e-mails per maand is Mailchimp altijd gratis. Werk je met een uitgebreidere database? Dan krijg je als vzw 15 procent korting op de normale verzendingsprijzen. Je moet daarvoor enkel een gratis account aanmaken en contact opnemen met het facturatieteam (zij hebben je gebruikersnaam en de website van je organisatie nodig).

Cookie policy