Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op GoedeDoelen.be: kattencafé Puss and Books

www.pussandbooks.be - 20 maart

Kattencafés sluipen op zachte pootjes onze maatschappij binnen.

In eigen land bestaan ze al in Gent en Brussel, en vanaf nu ook in Brugge. Gewapend met stevige inhoudelijke kennis, een praktische aanpak en met het welzijn van de kat als hoogste prioriteit willen we een adoptiedienst voor katten oprichten.

Goede Doelen:
Bij Puss and Books staat het welzijn van de kat op de hoogste trede. In het café kan je kennismaken met verschillende katten terwijl je een koffie drinkt, een stukje cake opsmikkelt en een boek uit de ruilboekenkast leest. De bedoeling is om katten die al lang in een asiel of opvang verblijven te laten adopteren door mensen die de kat een levenslange, warme thuis kunnen bieden. Bovendien kan je er terecht voor tips of lezingen over katten en steunt deze vzw organisaties die zwerfkatten opvangen.

Cookie policy