Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep Brussel: Internationale Solidariteit 

www.brussel.be - 20 februari

U bent een vereniging, ngo of Brusselse actor? U hebt ideeën of wilt een ontwikkelingsproject opstarten in het buitenland? U wilt burgers sensibiliseren of informeren over mondiale uitdagingen of de onderlinge afhankelijkheid tussen Noord en Zuid. 

Goede Doelen:
Net als de voorbije jaren ondersteunt de Stad Brussel ook in 2019 initiatieven van lokale verenigingen in het kader van Internationale Solidariteit. Heb jij ideeën om een ontwikkelingsproject op te starten in het buitenland? Wil je burgers sensibiliseren of informeren over mondiale uitdagingen of de onderlinge onafhankelijkheid tussen en Noord en Zuid? Dan kan je nog tot 20 maart 2019 je dossier bij de Stad Brussel indienen. Financiële steun tot 5.000 €.

Cookie policy