Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op GoedeDoelen.be: vzw Ecoso

www.goededoelen.be - 19 december

Wij maken mooi werk voor alle mensen die willen en kunnen werken, maar de kans hiertoe niet krijgen !!! Dit doen we door in te zetten op opleiding en creëren van werk op maat van onze medewerkers binnen de Kringwinkel,...

Goede Doelen:
Vzw Ecoso streeft naar een duurzame ontwikkeling en tewerkstelling voor laaggeschoolde en langdurig werkzoekenden, mensen met een arbeidshandicap of mensen die om persoonlijke of maatschappelijke redenen niet in het reguliere arbeidscircuit terechtkunnen. Ecoso heeft een duidelijke visie over hoe ze deze opdracht in de praktijk willen zetten. Via begeleide tewerkstelling laten ze hun doelgroep groeien, zich ontplooien en verder doorstromen naar de reguliere arbeidsmarkt.

Cookie policy