Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: coördinator bij Kunstwerkt

www.kunstwerkt.be - 19 november
Een grote verandering achter de schermen bij Kunstwerkt, want we zwaaien binnenkort onze coördinator Katrien Boogaerts uit. Ze zoekt spannende nieuwe horizonten op, wij supporteren alvast aan de zijlijn. We zoeken een nieuwe coördinator, die samen met ons fijne plannen gaat smeden. Ben/ken jij die persoon?  

Goede Doelen:
Kunstwerkt inspireert makers in de vorm van grote en kleine kunstprojecten en ondersteunt hun werk op verschillende manieren. Op dit moment is de organisatie op zoek naar een nieuwe coördinator. In die functie ben je het kloppende hart en het gezicht van de organisatie en zorg je voor het dagelijks beleid en de operationele werking van Kunstwerkt. Geïnteresseerd? Dan kan je nog tot 3 december solliciteren voor deze job.

Cookie policy