Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Megafoon>Oikonde Leuven

www.oikondeleuven.be - 19 november

De Megafoon is een bekroning van een initiatief dat bijdraagt tot een meer zorgzame samenleving. De Megafoon is zelf een initiatief van v.z.w. Oikonde Leuven. 

Goede Doelen:
Voor de derde keer op rij organiseert Oikonde Leuven ‘De Megafoon’. Deze prijs bekroont en beloont projecten die – al dan niet geïntegreerd in een bestaande organisatie – op bijzondere wijze bijdragen aan een meer zorgzame samenleving. De prijs voor de laureaat bestaat uit drie delen: een geldbedrag van 15.000 euro, een klein kunstwerk en extra media-aandacht. Daarnaast kunnen ook vier andere genomineerden aanspraak maken op een bedrag van 2.500 euro, een klein kunstwerk en extra media-aandacht. Kandidaturen moeten uiterlijk op 28 januari 2019 ingediend zijn. De uitreiking zal plaatsvinden op 25 april 2019.

Cookie policy