Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Mobiliteit van jongeren en jeugdanimatoren

www.brulocalis.brussels - 19 augustus

De Europese unie lanceert een nieuwe projectoproep inzake mobiliteitsacties van jongeren en jeugdanimators in het buitenland voor onderwijs en beroepsopleiding in het kader van het programma « Erasmus+ » / kernactie 1.

Goede Doelen:
In het kader van Erasmus+ lanceert de Europese Unie deze nieuwe projectoproep voor organisaties die werkzaam zijn op het gebied van onder meer opleiding, jeugdzaken en sport. Voor de selectie van de projecten wordt onder meer de nadruk gelegd op het bereiken van gemarginaliseerde jongeren, het bevorderen van diversiteit en het betrekken van (kandidaat-)vluchtelingen en migranten. Je kan je dossier nog indienen tot 1 oktober 2019.

Cookie policy