Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vraagt een nieuw vrijwilligersprofiel ook ander vrijwilligersmanagement?

limo.libis.be - 19 juli

De vrijwilliger vandaag is mondiger, weet wat hij wil, uit specifieke verwachtingen naar de organisatie(s) waarvoor hij “vrijwilligt”, is niet alleen offline maar ook online actief, denkt meer in ‘episodes’ dan in levenslang vrijwilligerswerk. 

Goede Doelen:
De vrijwilliger van vandaag is niet dezelfde als die van enkele jaren geleden. Hij geeft specifieke verwachtingen te kennen aan de organisatie waarvoor hij zich wil inzetten. Hij is niet alleen offline, maar ook online actief. En hij denkt eerder in periodes dan in ‘levenslang’ vrijwilligerswerk. Deze presentatie bespreekt de impact van dit nieuwe vrijwilligersprofiel op jouw vrijwilligersmanagement, en de innovaties die nodig zijn om je aan te passen.

Cookie policy