Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

EBS Sound & Light viert porseleinen jubileum met schenking aan het goede doel

www.nieuwsblad.be - 19 juni

EBS Sound en Light – een naam als een klok in de muziek en show- en fashionwereld – bestaat 20 jaar. Naar aanleiding van dit porseleinen jubileum, hield EBS-zaakvoerder Bart Simoens een feestje en de opbrengst, zo slordige 2200 euro, schonk hij afgelopen woensdagavond aan enkele goede doelen.

Goede Doelen:
‘EBS Sound & Light’ is een gekende naam in het Vlaamse showbizz- en fashionlandschap. Zaakvoerder Bart Simoens vierde de 20ste verjaardag van zijn bedrijf op een bijzondere manier. De opbrengst van zijn – ongetwijfeld geweldige – feestje schonk hij integraal aan twee goede doelen. Zowel Het Vlinderhuis van AZ Delta als vzw Boven de Wolken mochten elk een cheque van 1100 euro in ontvangst nemen.

Cookie policy