Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Subsidies voor sociaal-culturele projecten met laboratoriumrol

www.sociaalcultureel.be - 18 april

Op 15 april start de nieuwe indienronde voor subsidieaanvragen voor bovenlokale sociaal-culturele projecten. Ook dit jaar wil de minister van Cultuur maximaal inzetten op projecten die een bijdrage leveren aan de invulling van de laboratoriumrol binnen het sociaal-cultureel werk.

Goede Doelen:
Ook dit jaar wil de minister van Cultuur maximaal inzetten op projecten die een bijdrage leveren aan de invulling van de laboratoriumrol binnen het sociaal-cultureel werk. Bedoeling is dat sociaal-culturele volwassenenorganisaties of -initiatieven via maatschappelijke, innoverende praktijken op zoek gaan naar antwoorden op diverse samenlevingsvraagstukken. Daartoe kunnen ze experimenteren met nieuwe strategieën, methodes, doelgroepen, thema's, enzovoort. Je kan je dossier voor deze projectoproep nog indienen tot 15 juli 2019. Op dinsdag 14 mei 2019 in de namiddag vindt er in Brussel een infosessie plaats.   

Cookie policy