Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Boek kwaliteit kantoormeubilair tegen zeer lage prijzen

www.hu-bu.be - 18 februari

Als antwoord op de grote vraag van deverenigingen, geeft een groeiend aantalbedrijven de voorkeur aan een tweede levenvoor hun kantoormeubilair in plaats van deze te vernietigen.

Goede Doelen:
In samenwerking met Be.Face heeft Human Business [Hu-Bu] bijgevolg een platform ontwikkeld waar je gebruikt meubilair in uitstekende conditie kan vinden en reserveren. Kantoormeubilair is momenteel beschikbaar dank zij een samenwerking met Sibelga. Een mooie gelegenheid om zich uit te rusten tegen lage kosten in een moeilijke economische omstandigheden en actief bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling. Ontdek Hu-Bu of registreer gratis als je nog geen lid bent van het platform. Ontdek Be.Face.

Cookie policy