Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

SMS-actie Radio 1: stuur een smiley en maak een kind blij!

radio1.be - 17 december
Radio 1 steunt de strijd tegen kinderarmoede. Daarom roepen we je op om een smiley te sms'en naar 4342. Elke sms kost 1 euro en gaat integraal naar het Kinderarmoedefonds.

Goede Doelen:
‘Voor wie ga jij alles geven?’, zo luidt het motto van de Warmste Week die dit jaar van 18 tot 24 december 2019 doorgaat. Radio 1 kiest ervoor samen met de luisteraars kansarme kinderen en hun gezinnen te helpen met een grote SMS-actie. Doneren kan door een SMS-je met een smiley te sturen naar 4342.  De opbrengst van deze grootschalige fundraising gaat integraal naar het Kinderarmoedefonds. Hiermee kunnen innovatieve en langlopende projecten ondersteund worden die kansarme kinderen aan een mooiere toekomst helpen.

Cookie policy