Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: gemeenschapsinfrastructuur als ‘broedplek’ in Brussel

www.vlaanderen.be - 17 september

De oproep ‘gemeenschapsinfrastructuur als broedplek in Brussel’ moet de samenwerking, de verbinding en de uitbouw van het Nederlandstalige gemeenschapsnetwerk in Brussel stimuleren en versterken. 

Goede Doelen:
Vlaams minister van Brussel Benjamin Dalle lanceert het concept van ‘broedplekken’ in Brussel. Het gaat daarbij om organisaties uit verschillende sectoren in Brussel die willen samenwerken en daarvoor fysieke ruimte met elkaar willen delen. De projectoproep moet de samenwerking, de verbinding en de uitbouw van het Nederlandstalige gemeenschapsnetwerk in Brussel stimuleren en versterken. Het maximumbedrag voor een subsidieaanvraag bedraagt 250.000 euro. Je kan je dossier nog indienen tot 18 oktober.

Cookie policy